Referencer

Se hvad mine klienter siger.

Anne Karina er en terapeut i verdensklasse!

Anne Karina er en fantastisk terapeut! Hun har gjort en kæmpe forskel i mit liv. Jeg er ung kvinde, som har gået hos hende i nogle år, og får det altid bedre efter et besøg hos hende. Jeg har både benyttet individuel terapi, parterapi og gruppeterapi – og kan anbefale det hele! Hun gør en kæmpe forskel efter bare 1 session.Hun er lyttende, forstående og giver vildt gode råd i alle livsområder. Også føler man sig vild tryg hos Anne Karina, og man tør åbne op for de problemer man har. Jeg kan varmt anbefale Anne Karina!’

– Nivetha, ung kvinde i tyverne

Kærlig atmosfære og effektiv terapi

Anne Karina gjorde en kæmpe forskel for mig allerede efter mit første besøg. Man føler sig utrolig tryg hos hende, og man tør åbne op for de problemer man har. Hun fik mig til at se nogle ting jeg ikke før har set, og sat nogle ting i perspektiv. Utrolig effektivt, og allerede efter 2 gang, følte jeg at jeg havde ændret en del i mine tankemønstre. Kan varmt anbefale hende!

– Joy, kvinde i 40èrne

Helt fantastisk terapi!

Anne Karina er en super professionel, dygtig, sympatisk og ærlig terapeut. Jeg har aldrig været terapi før, og jeg var meget nervøs for at starte. Anne Karina får med det samme en til at føle sig meget tryg i hendes selskab. Jeg har været hos hende af fire omgange, og jeg føler allerde at der er sket store fremskridt med mig, da hun forstår at bruge de helt rigtige redskaber og altid har det rigtige svar.

Jeg fandt hende helt tilfældigt på nettet gennem en masse tråde, og jeg blev med det samme fanget af hendes øjne, der udstråler præcis hvad hun er; nemlig sød, åben, imødekommende og forstående.

Jeg kunne ikke være mere tilfreds med min terapeut, jeg bliver ved med at gå hos Anne Karina, så jeg kan få bugt med mit lave selværd og lære at håndtere min skidte opvækst.

– Rebecca, ung kvinde start tyverne

Den bedste beslutning!

Da jeg startede var jeg meget nervøs og havde mange forbehold over om det ville kunne hjælpe på mine problemer med lavt selvværd og jalousi, og nu lidt over et år senere, kan jeg slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at Anne Karina har hjulpet mig! Det var et tilfælde den gang at jeg lige valgte hende, men jeg kan ikke andet end anbefale hende til alle der har lyst og vilje til at ville arbejde med sig selv.

– Matilde, ung kvinde start tyverne

Kære Anne Karina

Tak for sidst. Det var en dejlig oplevelse. Jeg har fået en mere glad livsindstilling og glæder mig til næste gang.

– Deprimeret kvinde på 79 år efter 1 session

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Jeg har i 15 år hjulpet perfektionistiske kvinder med at være i stand til at realisere deres ambitioner og nyde livet med god samvittighed.

Faktisk har jeg aldrig mødt en perfektionist, jeg ikke kunne hjælpe, så du er i trygge hænder.