Stressbehandling i Nordsjælland

Stressbehandling til krop og sind i Nordsjælland

Har du følt dig stresset – måske i gennem en længere periode? Jeg tilbyder stressbehandling i Nordsjælland, så du blive den bedste version af dig selv.

Du har symptomer på stress og du er kommet til et punkt, hvor du godt ved, at det ikke længere går at overhøre dine symptomer.

Du har endnu ikke været hos lægen og du har heller ikke sygemeldt dig, men dine omgivelser har gjort dig opmærksom på, at du er:

 • Mere opfarende
 • Kortere for hovedet
 • Har mindre overskud
 • Sover dårligere om natten.

Ydre pres alt for længe

Når vi ender med at få stress er det fordi vi dels har ligget under for et stort ydre pres alt for længe.

Vi har heller ikke formået at lytte til vores krop, der har haft masser af symptomer i en længere periode.

Og vi har en side i os, der synes, at vi skal præstere ud over evne for at få anerkendelse og respekt.

Jo mere stressede/pressede vi er, jo hurtigere løber vi – INDTIL kroppen og psyken kollapser og du måske ikke kan stå ud af sengen…

Når vi ikke lytter til os selv og kroppens signaler om, at der er noget galt, så må kroppen jo virkelig sætte en stopper for farten. Og det kan være ved at kollapse!!

Når kroppen kollapser, så kan du ingenting og det er det, der er brug for – i en periode.

Genkender du symptomerne?

Der er mange konkrete symptomer på stress, du kan registrere INDEN kroppen kollapser. Se om du genkende nogle af dem hos dig selv:

Psykiske symptomer:

 • Ulyst
 • Træthed
 • Irritabilitet
 • Hukommelsesbesvær
 • Koncentrationsbesvær
 • Angst

Adfærdsmæssige symptomer:

 • Søvnløshed
 • Aggressivitet
 • Nedsat præstationsevne
 • Ubeslutsomhed
 • Øget brug af stimulanser
 • Øget sygefravær

Jeg har igennem mange år arbejdet med folk med stress-symptomer i København.
Nu tilbyder jeg også stress-behandling i Nordsjælland.

Lær dig selv at kende med stressbehandling

Behandlingen går ud på, at du skal lære dig selv at kende.

Vi finder sammen ud af, hvordan du skal indrette dit liv, så du både kan komme tilbage til en mere normal tilværelse og hvad du skal ændre på, så du ikke bliver ramt af stress igen.

Det er vigtigt at du tager hensyn til din almene tilstand.

Sammen ser vi på din situation overordnet. Vi finder sammen ud af, hvilke omstændigheder, der stresser dig og hvad du kan/skal ændre på.

Når jeg arbejder med stress-ramte kvinder, gør jeg meget ud af at få ro i dit system.
Dels guider jeg dig ind i din krop, så du kan blive mere opmærksom på din krop og de sanser og følelser, der altid ligger i kroppen.

Jeg ved også, at jo “bedre” du bliver til at lytte til sanserne og følelserne i kroppen, jo hurtigere kan du registrere ny stress.

Du lærer også at rumme, det du mærker i din krop!!

Få mere information fra mine tidligere klienter.

Tankemylder presser dig yderligere

Når vi ikke er opmærksomme på vores krops signaler, er det fordi vi har lært at flygte op i tankerne, så vi slipper for at mærke eventuelle ubehagelige sanser/følelser i kroppen!!
Og det er lige præcis den bevægelse, der gør at vi kan ende med at få stress.

Når vi ikke lytter og tager det alvorligt, vores krop forsøger at fortælle os, udsætter vi os selv for et stort pres, der kan ende med at give stress.

Jeg er helt med på, at der kan være mange ydre omstændigheder, der har ført til at du er blevet stresset/maks presset. Det kan være svært at modstå presset, hvis du er bange for at miste dit arbejde, din mand, din bolig.

Vores samfund i dag er bygget op på en måde, som genererer pres og stress. Vi skal levere, være effektive, dygtiggøre os, bevise vores værdi m.m.

Får du sat de nødvendige grænser?

Derfor er det desto vigtigere at du lærer at lytte til dig selv og dine grænser, dine inderste værdier, så du kan modstå det ydre press og passe på dig selv.

Så det jeg arbejder med i min stressbehandling i Nordsjælland er netop at lytte til kroppens signaler, at tage det alvorligt du mærker og registrerer og rummer det, der skal rummes og handler på det, der er nødvendigt at handle på.

Vi vil også se på, hvordan du stille og roligtl får indført rutiner, der støtter din balance og ro og modvirker gentagne stress- situationer.

Er du sygemeldt fra arbejdet og har din læge med ind over og evt. har fået henvisning til en psykolog, er det ikke mig, du skal have fat i. Jeg tager ikke henvisningspatienter.

Hos mig betaler du selv for behandlingen, og du kommer nok også INDEN du er sygemeldt.

Har du yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til mig her.

Bliv en del af et stærkt fællesskab

Jeg har i 15 år hjulpet perfektionistiske kvinder med at være i stand til at realisere deres ambitioner og nyde livet med god samvittighed.

Faktisk har jeg aldrig mødt en perfektionist, jeg ikke kunne hjælpe, så du er i trygge hænder.